Skräddarsytt Technalon II – kraftigt biltäcke & gott skydd

(10 omdömen från kund)

Kraftigt utomhustäcke som fås i Grå färg eller Sandfärg.

Biltäcket tillverkas av ett material som heter Evolution 4. Materialet är naturligt fuktmotståndigt, håller snö, sol, regn, dimma, industriellt nedfall, nedfall från träd och fågelspillning borta från din bils yta. Materialet “andas” och har en två skikts fuktbarriär som innehåller korta täta fibrer vilka håller borta det mesta av vattnet, men tillåter samtidigt luft att passera. Evolution 4 materialet håller inte borta vatten lika bra som tex WeatherShield eller Noah materialen (se nedan). Biltäcket torkar snabbt och ruttnar eller möglar inte. Det mjuka materialet skyddar mot lättare åverkan utifrån och kan således motverka bucklor eller repor. Det starka materialet står emot revor.

En standard förvaringsväska i samma färg och tyg som biltäcket ingår i priset. Vill du har en mer exklusiv väska med dragkedja och i fler färger, kan du välja detta som tillval mot liten extra kostnad.

Längden på biltäcket avgör priset, så genom att mäta din bils längd från främre stötfångare till bakre stötfångare kan du nedan se prisbilden.

Leveranstid ca 4-6 veckor, då täcket tillverkas på order i USA.

Se även videobeskrivning här nedanför!

Nollställ
 kr

Grått

Sandfärgat

Grått
Sandfärgat

4,295.00 kr6,895.00 kr

Share

Kort produktinfo

Kraftigt utomhus biltäcke som även skyddar mot lättare tryck utifrån och därför kan motverka repor eller bucklor. Finns…

Mer information

Vikt4.0 kg
Mått100 × 40 × 40 cm
Välj storlek på biltäcket

, , , , ,

Video

10 recensioner av Skräddarsytt Technalon II – kraftigt biltäcke & gott skydd

 1. Roger

  Vill bara tala om att jag är supernöjd med kapellet till min Lotus Exige, det passar perfekt o är lätt att sätta på och ta av, jag kommer att rekomendera det till de som behöver kapell
  mvh/Roger

 2. Ulrika Borg

  Hej!
  Täcket passar perfekt och det blir ju smidigt att bara borsta av snön som glider av täcket finfint. Jag få dock öva lite till för att få in en bra vika-ihop-teknik men det kommer att bli bra. Kommer gladeligen rekommendera biltäcket till andra som kan vara intresserade.
  Hls, Ulrika

 3. S. Petter Lyngstadaas

  Meget god veiledning og service og ett topp produkt. Passer perfekt til min BMW X4. Lett å legge på og ta av. Meget god beskyttelse til bilen. Anbefales!
  mvh/Petter

 4. Michael

  Med mycket god passform så använder jag detta biltäcke till vår Porsche Boxster, bra service och bemötande ifrån säljaren.

 5. Lars Lannérus

  Hej! Har nu hämtat ut kapellet till min BMW. Sitter helt perfekt, som hand i handske. Snyggt också. Tack för hjälp so far! / Lasse i Bengtsfors.

 6. Sanna Hjelm

  Fick fantastisk hjälp att välja rätt kapell till min sambos älskade BMW 325 cab. Sen sitter verkligen som skräddarsydd. Allt kom i utsatt tid och hann till hans födelsedag. Rekommenderas varmt.

 7. Stefan Johansson

  En utrotningshotad art!
  Toplift är ett företag av den gamla andan där kundens önskemål och behov får styra arbetet.
  Med det platsar Toplift i samma liga som Vävglädje i Sunnansjö eller den lilla Fiat verkstaden i Eybens utanför Grenoble – alltså där man känner att man får den service och det mottagande man faktiskt förtjänar som kund (trots att jag själv inte väver och aldrig heller lär parkera en Fiat framför mitt hus). Man möts helt enkelt av raka motsatsen till dom stora kedjorna där dom anställda pâ en teknisk fråga bara kan läsa pâ utsidan av samma kartong som du själv och sen självsäkert svarar vad dom tror att du som kund vill höra.
  Jag har nu köpt 3 biltäcken till min Saab Cabriolet, min Volvo S40 och min Volvo Amazon kombi. Den första inte en helt unik modell för tillverkaren Toplift jobbar med, medan dom två andra hade inte tillverkats tidigare och ställde till med lite huvudbry vad det gällde måtten. Men istället för att bara be mig köpa två standardtäcken så jobbade Peter på Toplift fram en lösning med måttsydda täcken också till dom två bilarna, och höll sedan allt vad han lovade hela vägen in i mål.
  Alla tre täcken passar perfekt, och båda modellerna verkar solitt tillverkade.
  Vänliga Hälsningar
  Stefan – En riktigt nöjd kund

 8. Thomas B

  Jättenöjd med hela köpet, från beställning till att jag la det på bilen. Tydlighet i beställningen med mail frågor gjorde att tveksamheter kring passform reddes ut innan ordern las. Leveransdatum hölls och informationen om att produkten skickats och att den kommit fram fungerade väl. Uppackningen var lätt och hur man skulle montera täcket var enkelt att förstå och sist men inte minst så passade det klockrent. Sammanfattning; jättebra värde för pengarna och bra bemötande av säljaren

 9. Bo Ekman

  Täcket passade mycket bra till min Fiat 500.

 10. Hans Wallsten

  Superbra passform, snyggt och håller bilen ifrån vind och väder riktigt bra. Har haft några olika biltäcken men detta tar alla pris, en riktig kanon produkt. Bra och trevlig service vid beställning, Tack Top Lift

Visa recensioner på alla språk (17)

Lägg till ett nytt omdöme

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × fem =

Du kanske även gillar…