Skräddarsydda Sätesöverdrag till SUVs och Pickups

Toplift erbjuder sätesöverdrag som är skräddarsydda till din SUV, Pickup eller arbetsfordon. Vi har tillgång till hundratals olika färdiga mönster till de flesta (men inte alla) fordon.

Eftersom sätesöverdragen är skräddarsydda, och variationen av modeller för varje bilmodell är stor och det även finns olika sätestyper till en bilmodell, hjälper vi dig personligen med att finna ett skräddarsytt sätesöverdrag till din bil.

Vänligen sänd en förfrågan till oss på info@toplift.se så kommer vi tillbaks till dig med ett pris och vilka möjligheter som finns till din bil. Din förfrågan behöver innehålla information om årsmodell och exakt modellbeteckning tex; 2016 Toyota Rav4, Hybrid XLE.

Sätesöverdragen är tillverkade i ett jeansliknande sk Poly-Cotton material som är oerhört slitstarkt och andas väl (för att inte stänga inne fukt). Då mönstrens är helt skräddarsydda, är de enkla att montera och skyddar mot sol, smuts, daglig körning och extrema arbetssituationer. De är vattenavvisande (inte helt vattentäta) för att skydda mot väta i stor utsträckning.

  • Skräddarsydda mönster för bästa passform
  • Enkla att installera och ta bort
  • Kan tvättas enkelt i maskin
  • Skyddar mot arbetskläder, barn som leker ute och husdjur
  • 6 olika färger (se bildspel till vänster)

Det skräddarsydda mönstret inkluderar anpassningar (när så är fallet för din bil) för tex mittkonsoll, nackstöd, åtkomst för säkerhetsbälten. En ficka på baksidan av förarstolarna finns med när så är möjligt.

Prisspannet för sätesöverdragen är (du får en exakt prisuppgift när du sänder oss din förfrågan):
– Framsäten (2st): från 2430,00 kr till 3980,00 kr
– Andra sätesraden: från 1790,00 kr till 4100,00 kr
– Tredje sätesraden: från 1790,00 kr till 4100,00 kr

Se gärna de två videofilmerna nedan (en utav de grå flikarna under produkten) som visar dels kvalitetsfördelarna med sätesöverdragen och dels en typisk installation av överdragen.

Normal leveranstid: ca 4-6 veckor då sätesöverdragen tillverkas på order i USA, utifrån dina önskemål om färg och bilmodell.

Vi ser fram emot att ta emot din förfrågan på info@toplift.se

Artikel: bilsatesoverdrag_suvtruck_skraddar_all_ccst_001 Kategori: Etiketter: ,

Kort produktinfo

Skräddarsydda sätesöverdrag för de flesta (men inte alla) SUVs och Pickups. Finns i sex olika färger, i högsta kvalitet, för bästa skydd – och utseende!

Mer information

Vikt5 kg
Mått70 × 70 × 50 cm

Omdömen

Det finns inga omdömen för denna produkt än.

Bli först med att recensera ”Skräddarsydda Sätesöverdrag till SUVs och Pickups”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske även gillar…