Kapell till gummibåt och RIB

(1 omdömen från kund)

Kapell till gummibåt och RIB gjorda i vattenavstötande polyestermaterial som andas, men ändå skyddar mot mögel och skadligt UV-ljus. Kapellen har inbyggda gummiband för bättre följsamhet runt båten. Kapellen skyddar bland annat mot regn, sol och damm.

Det finns två olika modeller och tolv storlekar för att finna bästa möjliga passform;

Den grå modellen är gjort av polyestermaterial i lite tunnare utförande. Detta kapell har inte plats för utombordsmotorn under kapellet. Vatten rinner därför inte av på riktigt samma sätt som för det blå kapellet. Det är dock ett mycket prisvärt alternativ, som skyddar gummibåten vid förvaring i mindre regniga miljöer.

Den blå modellen är skapad för att monteras med utombordsmotorn monterad på båten, vilket även förbättrar avrinningen av regnvatten. Denna modell är gjord i lite kraftigare polyestermaterial för bästa vattenavvisande förmågor och motstånd vid förtöjning och förvaring även i regniga miljöer.

För att se pris för respektive modell och storlek, vänligen välj den modell som passar din gummibåt/rib bäst i listan nedan. Se en av bilderna i bildspelet för hur du mäter båtens A och B mått i centimeter.

Leveranstid: vanligen ca 1 vecka.

Välj storlek på kapellet nedan *

Vänligen välj den storlek du behöver nedan. Det tillkommer en liten extra kostnad beroende av utförande och storlek. Du ser korrekt pris under listan efter att du gjort ditt val.

1,160 kr

Artikel: kapell_gummibat_rib_all_fgkg_001 Kategori: Tagg:
Share

Kort produktinfo

Kapell till gummibåtar och RIB i vattenavstötande material som andas, men samtidigt motverkar mögel och blekning/torkning från UV-ljus. 12 olika storlekar och 2 olika modeller för bästa passform…

Mer information

Vikt5.0 kg
Mått100 × 20 × 50 cm

1 recension av Kapell till gummibåt och RIB

  1. Stefan Nilsson

    Provat att sätta på kapell med gummibåt i sjön , inte lätt när det blåser 10m/s .
    Verkar vara bra duk men några fasta fästpunkter för g-båtens ringar hade underlättat betydligt då vinden inte lika lätt blåser av allt igen. Gör förmodligen egna fästen.
    Tack för ett trevligt bemötande o bra service.

Visa recensioner på alla språk (2)

Lägg till ett nytt omdöme

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tretton − 8 =

Du kanske även gillar…