Vindskydd till Mini Cooper Cabriolet 2004-2012 (R52 och R57)

Betygsatt 5.00 av 5 baserat på 1 kundrecension
(1 omdömen från kund)

Använd ett vindskydd till din Mini Cooper R52 och R57 Cabriolet för att kraftigt reducera vindrufs i håret, drag på öron, nacke och ben samt dålig akustik.

Detta modellspecifika vindskydd är av mycket god kvalitet, tillverkat  av högkvalitativa material såsom ett speciellt vävt nät och stålram täckt med lädermaterial som tål tuffa tag.

Vänligen observera att detta vindskydd är speciellt tillverkat för att passa Mini Cooper Cabriolet R52 och R57 (årsmodell 2004-2012), och är inte en ”en-storlek-passar-alla” lösning.

Vindskyddet monteras på mycket kort tid, utan att du behöver göra hål med borr, eller annan skada på din Mini Cooper. Den fästs med fjädrande fästpunkter in i orginalfästena för vindskydd i bilen.

Vindskyddet levereras med illustrerande bild över montering. Vi får mycket sällan några frågor om installationen, eftersom den är mycket enkel och ganska självtalande med hjälp av medföljande bild/bilder. Skulle du dock ha en fråga, är du alltid välkommen att höra av dig, så gör vi vårt allra bästa för att hjälpa dig.

Vikbart: Ja, vindskyddet är vikbart på långsidan.
Låsbart: Nej, detta vindskydd är inte låsbart.
Får det plats i bakluckan: Nej, detta vindskydd får inte plats i bakluckan (så är det ofta för eftermarknadsvindskydd, det innebär att du behöver planera lite om du tänker ta med passagerare bak eller inte. Extra bra att välja till en förvaringsväska till vindskyddet, för att skydda det när det inte är på plats i bilen).
Förvaringsväska: Ja, är tillval mot liten extra kostnad, välj till nedan.

Normal leveranstid: ca 2-3 veckor

 kr
Förvaringsväska till vindskydd (+295.00 kr)

2,795.00 kr

Artikel: vindskydd_mini_cooper_r52r57_scmm_001 Kategorier: , Tagg:
Share

Kort produktinfo

Vindskydd till Mini Cooper Cabriolet R52 och R57. Fjädrade infästningar som passar bilens orginalfästen för vindskydd…

Mer information

Vikt 5.0 kg
Mått 100 x 50 x 10 cm

1 recension av Vindskydd till Mini Cooper Cabriolet 2004-2012 (R52 och R57)

  1. Betygsatt 5 av 5

    Tommy Eriksson

    Mycket effektivt sätt att slippa onödigt vinddrag när man njuter av en färd under öppen himmel. Bra information och snabb leverans från toplift!

Lägg till ett nytt omdöme

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 × fem =

Du kanske även gillar…