Vindskydd till BMW Z4 (E85) fram till 2008

Vindskydd till BMW Z4 (E85) fram till 2008Perfekt passform. Montering utan att borra hål eller annan åverkan. Svensk monteringsanvisning. Klart eller Tonat...
Klicka på stora bilden för att få upp ett fint bildspel som du sedan kan bläddra i. Bläddra bland små bilder nedan.
Vindskydd Klart med Rena kanter på BMW Z4 E85 Kraftiga fästband BMW_Z4_E85_no_mesh_inserts
4.67 av 5 baserat på 3 kundomdömen
(3 omdömen från kund)

OBS! För att vindskydden skall passa, kan din Z4 inte haft orginalmonterat vindskydd tidigare, eftersom det då sitter ett nät inuti störtbågarna, vilket gör att fästremmarna inte kan fästas runt bågen. Se en utav bilderna för info hur det ser ut med nät inuti störtbågen. Har du inte nät inuti störtbågarna – då går det fint!

Modellspecifikt vindskydd i mycket hög kvalitet och god passform till standard fabriksmonterade störtbågar. Vindskyddet är designat utifrån Z4:ans specifika kaross och former, något du sällan finner hos andra vindskydd.

Det är designat för att hålla i många år. Materialet är många gånger starkare än glas. Fästbanden är dimensionerade för att hålla vindskyddet på plats i mycket höga hastigheter. Skyddet monteras på nolltid, utan att göra hål eller annan åverkan på din Z4.

Passformen är perfekt, och skapar inte gnissel eller vibrationer. Kan lämnas i bilen året om, både när taket är upp- eller nerfällt. En snabb avtorkning med en fuktig trasa håller vindskyddet i perfekt skick året runt.

Vindskyddet finns i Klart eller Tonat utförande. Den klara varianten ger kristallklar sikt bakåt medan den tonade kanske passar bättre tillsammans med dina övriga fönster.

Normal leveranstid: 1-3 dagar

Lagervara


Klart vindskydd, ingen extra kostnad
Tonat vindskydd, extra + 145.00 kr

2,490.00 kr

Kategorier: , Tagg:

Produktbeskrivning

Perfekt passform. Montering utan att borra hål eller annan åverkan. Svensk monteringsanvisning. Klart eller Tonat…

Ytterligare Information

Vikt 3.0 kg
Mått 100 x 50 x 10 cm

3 omdömen för Vindskydd till BMW Z4 (E85) fram till 2008

 1. 5 av 5

  :

  Snabba leveranser, nöjd med mitt vindskydd till z4 an. Enkelt och snabbt att montera. Kommer att använda mig av toplift.se flera gånger.

 2. 5 av 5

  :

  Vindskydd till BMW Z4.

  Tack för snabb leverans. Enkelt att sätta dit och fungerar utmärkt.

  Vänlig hälsning Leif Oxheden

 3. 4 av 5

  :

  Mycket tillmötesgående service.
  Vindskyddet är snyggt och lätt att montera, och får man spänt fast det hårt nog är det tystare än det gamla mesch-skyddet jag hade tidigare.

Lägg till ett nytt omdöme

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *